LIFESTYLE

Eυρωβουλευτής Φειδίας & YouTuber Κοψιάλης: Έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Ο Φειδίας Παναγιώτου Ευρωβουλευτής

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Φειδίας Παναγιώτου έκανε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς κατέβηκε ως ανεξάρτητος στις ευρωεκλογές της Κύπρου και εξελέγη πανηγυρικά. Κατάφερε να αναδειχθεί ως η τρίτη κορυφαία «παράταξη» σε ψήφους, γεγονός που τον έβαλε στο προσκήνιο της πολιτικής σκηνής.

Η Ζωή στις Βρυξέλλες και οι Νέες Υποχρεώσεις

Από τα βίντεο με τον Mr. Beast και τις αγκαλιές με τον Έλον Μασκ, ο Φειδίας Παναγιώτου τώρα ενημερώνει το κοινό του για τη λειτουργία της Ευρωβουλής και τις πολιτικές παρατάξεις με τις οποίες συνομιλεί. Μέσω των πλατφορμών YouTube και TikTok, προσπαθεί να δώσει μια εσωτερική ματιά στη ζωή στις Βρυξέλλες και στις νέες του υποχρεώσεις.

Η Συνάντηση με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, ο Φειδίας βρήκε χρόνο να έρθει στην Ελλάδα για ένα βίντεο με τον δημοφιλή Έλληνα παραγωγό περιεχομένου, Αλέξανδρο Κοψιάλη. Το βίντεο γυρίστηκε πριν τις ευρωεκλογές του 2024 και δημοσιεύτηκε στο κανάλι του την 1η Ιουλίου.

Η Αμφιλεγόμενη Πρόκληση

Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, οι δύο youtubers βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας, προκαλώντας τους περαστικούς να πραγματοποιήσουν διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα χρήματα. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στιγμιότυπα ήταν όταν έδωσαν 50 ευρώ σε έναν έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου. Η σκηνή αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις σχετικά με τα όρια του ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Η Αντίδραση του Κοινού

Η πρόκληση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από το κοινό, με πολλούς να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την ηθική της συγκεκριμένης πράξης. Ωστόσο, οι δύο youtubers υπερασπίστηκαν το περιεχόμενό τους, υποστηρίζοντας ότι ήταν απλά μια προσπάθεια να προσφέρουν ψυχαγωγία.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk