LIFESTYLE

Μιχάλης Βιολάρης: «Το γεγονός πως δεν δημιούργησα οικογένεια μπορεί να μην είναι τραύμα αλλά υπάρχει η έλλειψη της κόρης»

Η Σημαντικότητα των Σχέσεων

Ο Μιχάλης Βιολάρης, σε μία πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις σημαντικές σχέσεις που είχε στη ζωή του. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι δυο αυτές σχέσεις έχουν επηρεαστεί από την καριέρα του στη μουσική, αποκαλύπτοντας τη συναισθηματική του διάθεση σχετικά με τις απώλειες που έχει βιώσει.

«Το γεγονός πως δεν δημιούργησα οικογένεια μπορεί να μην είναι τραύμα αλλά υπάρχει η έλλειψη της κόρης» δήλωσε ο Μιχάλης Βιολάρης.

Για την προσωπική του ζωή και την έλλειψη μιας κόρης μίλησε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Βιολάρης στη σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (22.04.2025) στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ

Η Έλλειψη Υποστήριξης

Αναφερόμενος στις συναυλίες του, ο Βιολάρης σημείωσε πως όταν τελειώνει μια παράσταση μπροστά σε 1500 άτομα, οι μουσικοί νιώθουν τη χαρά και την επιτυχία, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μια πικρία. Δηλώνει ότι δεν έχει κάποιον δικό του άνθρωπο να τον συγχαρεί, όπως η κόρη του, κάτι που τον κάνει να αναλογίζεται τη ζωή του και τις επιλογές του.

Ο Θανατός της Οικογένειας

Ο Μιχάλης παραδέχτηκε ότι παρά την επιτυχία του, η έλλειψη μιας οικογένειας και η στενή σχέση με μια κόρη είναι κάτι που του λείπει. Ακόμα και αν δε θεωρεί την έλλειψη αυτή τραύμα, αναγνωρίζει τη σημασία του δεσμού που δεν έχει δημιουργήσει. 

«Το γεγονός πως δεν δημιούργησα οικογένεια μπορεί να μην είναι τραύμα αλλά υπάρχει η έλλειψη της κόρης, που λέω πάντα. Όταν τελειώνω μια συναυλία και έχει μέσα 1500 άτομα, αισθανόμαστε εμείς οι μουσικοί ότι ήταν ωραία, γιατί το αισθανόμαστε πρώτοι εμείς και πράγματι ήταν ωραία. Ε, δεν έρχεται ένας δικός σου άνθρωπος, η κόρη σου, να πει… ρε μπαμπά, τι ωραίος που ήσουν τώρα» εκμυστηρεύτηκε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Μάλιστα κάτι άλλο, που μπορεί να μην το ξέρετε όπως το λένε οι Κύπριοι, είναι ότι μεγαλώνοντας η κόρη, ο πατέρας λέει στη γυναίκα του “ήρθεν το μωρό” όταν έρχεται αργά η κόρη εκεί που τραγουδάει.

Το μωρόν, βέβαια, είναι δευτεροετής στη Φιλοσοφική! Δηλαδή το κρατάμε σαν “ήρθε το μωρόν μας”. Μεγαλώνοντας η ροή των πραγμάτων, έχοντας δεσμό με μια κοπέλα στο πανεπιστήμιο από την Κρήτη, ήταν να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά και να γίνουμε δυο φιλόλογοι στην Κύπρο», πρόσθεσε.

newsok

Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο - Ιστορικά Βίντεο & Βιογραφίες - Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk