LIFESTYLE

Στέλιος Διονυσίου: Απειλή πλειστηριασμού για κατοικία του στο Μαρούσι

Προγραμματισμένοι Πλειστηριασμοί στην Αγία Φιλοθέη

Με την απειλή των πλειστηριασμού φέρεται να βρίσκεται αντιμέτωπος ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newmoney.gr, όπως προκύπτει από σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχουν προγραμματιστεί σε βάρος του 6 πλειστηριασμοί με επισπεύδουσα την Cepal, για τις 27 Νοεμβρίου, -εκτός εάν μέχρι τότε υπάρξουν κινήσεις για την αναστολή τους-, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται σε 839.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στις 27 Νοεμβρίου προγραμματίζονται έξι πλειστηριασμοί για κατοικίες, θέσεις στάθμευσης και αποθήκες στον δήμο Αμαρουσίου. Αυτό ισχύει ειδικότερα για τις οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στην Αγία Φιλοθέη, περιοχή γνωστή για την αναβάθμισή της και την ευνοϊκή ζήτηση ακινήτων.

Λεπτομέρειες για Τα Ακίνητα

Οι συνολικοί πλειστηριασμοί περιλαμβάνουν μια μεζονέτα με τιμή προσφοράς 785.000 ευρώ, καθώς και άλλες πέντε οριζόντιες ιδιοκτησίες. Ανάμεσα σε αυτές είναι τρεις θέσεις στάθμευσης που προσφέρονται για 14.500 ευρώ η καθεμιά και δύο αποθήκες με τιμές εκκίνησης 6.000 ευρώ και 5.000 ευρώ αντίστοιχα. Η συνολική τιμή εκκίνησης για όλους τους πλειστηριασμούς ανέρχεται σε 839.500 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk