ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ιερέας Κλείδωσε την Κόρη του σε Κρύπτη – Η Συγκλονιστική Αφήγηση της 19χρονης Φοιτήτριας

Εισαγωγή στο Σκάνδαλο

Στη Θεσσαλονίκη, μια σοκαριστική καταγγελία έχει αναστατώσει την κοινότητα. Μια 19χρονη φοιτήτρια αναφέρει πως ο 57χρονος πατέρας της, ιερέας, την κλείδωσε για τρεις ημέρες σε μια κρύπτη κάτω από το καμπαναριό της εκκλησίας. Αυτή η ανατριχιαστική ιστορία έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την οικογενειακή ζωή και την επιρροή των αυστηρών αρχών.

Η Αφηγημένη Εμπειρία της Φοιτήτριας

Η 19χρονη κοπέλα αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έχει αυστηρές αρχές και η διαμάχη τους ξεκίνησε όταν εκείνη επέστρεψε από την πόλη όπου σπούδαζε νοσηλευτική. Στα λόγια της, αναφέρει πως η σύγκρουση αφορά την καθημερινότητά της και την εμφάνιση της, την οποία ο πατέρας της θεωρεί απαράδεκτη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η 19χρονη στο ekklisiaonline:

«Μια μέρα που είχα βγει, όταν γύρισα, τον είδα να με περιμένει στην πόρτα της πολυκατοικίας μας, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον ιερό ναό όπου λειτουργεί. Ήταν εξαγριωμένος, με χαστούκισε και με απείλησε λέγοντας ‘’Στο δικό μου σπίτι δεν θα έρχεσαι τέτοια ώρα πο@@@@να’’.

Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο -τη λέμε κρύπτη γιατί μοιάζει με κρύπτη- κάτω από το ένα καμπαναριό του ναού. Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα παίρνοντάς μου το κινητό. Στο δωμάτιο είχε μόνο ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα, μια τουαλέτα, ενώ από πάνω, στην οροφή, ήταν το καμπαναριό.

Εγώ φώναζα, ούρλιαζα και δεν με έβγαζε. Μέσα η κρύπτη μύριζε πολύ άσχημα. Δεν είχα τα προσωπικά μου είδη, δεν είχα τίποτα, ούτε μπάνιο δεν μπορούσα να κάνω.

Τρεις μέρες με άφησε εκεί. Μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό από το σπίτι, μέχρι λέει να ‘’αλλάξω μυαλά’’. Τελικά την 3η μέρα γύρισε ο αδερφός μου με έναν φίλο του και μου άνοιξε.

Έκτοτε έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω ξαναμιλήσει στον πατέρα μου μετά από εκείνο το περιστατικό. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε η κοπέλα.

Αντίκτυποι και Αντιδράσεις

Τα γεγονότα έχουν προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην οικογένεια αλλά και στην τοπική κοινωνία. Πολλοί αναρωτιούνται πώς μπορεί κάποιος να φτάσει σε μια τόσο ακραία συμπεριφορά, ειδικά όταν πρόκειται για τον γονέα ενός παιδιού. Η καταγγελία της φοιτήτριας έχει ανοίξει μια συζήτηση γύρω από θέματα κακοποίησης και γονεϊκή αυστηρότητα, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να αναλογιστούν τις συνέπειες αυτών των πράξεων.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk