LIFESTYLE

Αλεξάνδρος Κοψιάλης για το τροχαίο: “Πεταχτήκαμε στο απέναντι ρεύμα και σε ένα λεπτό πέρασε αυτοκίνητο”

Η Στιγμή του Ατυχήματος

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/9, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο φίλος του βρέθηκαν σε μια επικίνδυνη κατάσταση καθώς επέβαιναν σε μια μηχανή. Σε μια στροφή στον δρόμο προς τα Βίλια, η ατυχία χτύπησε, με αποτέλεσμα να πέσουν και να σύρθουν στην άσφαλτο. Το γεγονός αυτό παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή τους και σίγουρα τους άφησε σημάδια τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η Εμπειρία του Κοψιάλη

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δήλωσε: «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά». Ανέφερε ωστόσο ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής του, οι μυρωδιές από λάδια και βενζίνη τον ανησύχησαν. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή, γεγονός που τους οδήγησε στο ατύχημα.»

«Πεταχτήκαμε στο απέναντι ρεύμα και σε ένα λεπτό πέρασε αυτοκίνητο. Είναι δρόμος που περνάνε νταλίκες. Φορούσαμε κράνος. Σίγουρα είχαν χυθεί λάδια σε εκείνο το σημείο. Διάβασα για ένα παλικάρι που έπεσε στο ίδιο σημείο πριν από 3 μέρες. Το λάθος το δικό μου είναι πως δεν αρκούμαστε στο κράνος, θέλει τζάκετ και παντελόνι. Εγώ έπαθα έγκαυμα 2ου βαθμού από την τριβή και με πονάει ο αυχένας μου.

Πήγαμε στο Θριάσιο αναγκαστικά με τη μηχανή σακατεμένοι. Να ευχαριστήσω και τους γιατρούς. Μας έκαναν όλες τις ακτινογραφίες. Πήγαινα στα Βίλια για μια δουλειά. Έχω πέσει άλλη μία φορά σε λάδια στον Κορυδαλλό. Τώρα είμαι λίγο φοβισμένος». είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Διδάγματα από Το Τροχαίο

Η ιστορία του Αλέξανδρου Κοψιάλη μας υπενθυμίζει τη σημασία της προσοχής και της συγκέντρωσης κατά την οδήγηση. Το τροχαίο αυτό είναι ένα παράδειγμα πως η αμέλεια μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Οι μηχανές είναι ευκινητότερες αλλά και επικίνδυνες, απαιτώντας τη μέγιστη προσοχή από τους οδηγούς τους. Η εμπειρία του, αν και δύσκολη, μπορεί να λειτουργήσει ως μάθημα για όλους μας, ενίσχυοντας την ανάγκη για υπευθυνότητα και προσοχή στο δρόμο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk