LIFESTYLE

Δανάη Παππά: Το Μηνιαίο Ποσό που Πρέπει να Καταβάλει στον Λάμπρο Λάζαρη – Ο όρος στο ιδιωτικό συμφωνητικό

Η Συμφωνία μεταξύ Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφη με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, έχουν έρθει σε οικονομική συμφωνία. Ο Λάμπρος ζητά από την ηθοποιό να καταβάλει το ποσό των 140.000 ευρώ εντός έξι μηνών.

Σκοπός του Δανείου

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τον Λάμπρο, προήλθαν από δάνειο που είχε λάβει ο ίδιος και τα οποία δόθηκαν στη Δανάη για επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι. Το διαμέρισμα βρίσκεται στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα είναι ισόγειο σε τριώροφο κτήριο.

Μηνιαία Πληρωμή και Συνέπειες Αθέτησης

Η Δανάη Παππά υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 23.000 ευρώ, αρχίζοντας από την 1η Οκτωβρίου και για έξι μήνες. Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η συμφωνία, ο Λάμπρος Λάζαρης αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε διαδικασία έξωσης της Δανάης και σε διαχωρισμό των διαμερισμάτων, με σκοπό τη νέα ενοικίαση του ισογείου διαμερίσματος. Αυτή η κατάσταση προκαλεί ανησυχία και στις δύο πλευρές, καθώς οι συνέπειες της αθέτησης των συμφωνιών είναι σοβαρές.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk