LIFESTYLE

Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Η απουσία από την εκπομπή

Σήμερα, 18.9, ο γνωστός δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος απουσίαζε από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” που παρουσιάζει μαζί με την Ανθή Βούλγαρη. Η απουσία του δημιούργησε ανησυχία στους τηλεθεατές, με την Ανθή Βούλγαρη να αναφέρεται σε μια ξαφνική αδιαθεσία που τον ανάγκασε να μείνει στο σπίτι.

Η κατάσταση υγείας του

Ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ένιωσε οξύ πόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που τον οδήγησε στην εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω παγκρεατίτιδας. Αυτή η κατάσταση ανησύχησε τους συνεργάτες και τους φίλους του, καθώς ο πόνος μπορεί να είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

Ελπίδα για γρήγορη ανάρρωση

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, η κατάσταση του Ιορδάνη είναι καλή και η ανάκαμψη του αναμένεται να είναι γρήγορη. “Μίλησα το πρωί μαζί του, είναι κάτι πολύ γρήγορο που θα περάσει και θα επιστρέψει στη δουλειά του με την Ανθή Βούλγαρη. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν είναι σοβαρό και αυτό είναι το σημαντικό. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή, συμβαίνει σε όλους μας,” δήλωσε η Παγώνη. Οι θετικές αυτές ειδήσεις σίγουρα προσφέρουν ανακούφιση στους αγαπημένους του και στους τηλεθεατές που τον παρακολουθούν χρόνια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk