ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο μικρός Γιαννάκης έκανε τα πρώτα του βήματα μετά το χειρουργείο – Το συγκινητικό βίντεο

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης: Ένας Νέος Πολεμιστής

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά από μια απαιτητική χειρουργική επέμβαση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διαδικασία αυτή είχε ως στόχο την αποκατάσταση της ικανότητάς του να περπατά, και η επιτυχία της θεραπείας του έχει συγκινήσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Τα Πρώτα Βήματα και η Διερμηνέας

Μετά την επιτυχημένη χειρουργική διαδικασία, ο Γιάννης επιχείρησε να δοκιμάσει τα πρώτα του βήματα, αφιερώνοντάς τα στην αγαπημένη του διερμηνέα νοηματικής γλώσσας, Σοφία Ρομπόλη. Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη, ο μικρός ήρωας δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο οραματίζεται τα όνειρά του από την υγειονομική του πραγματικότητα.

Μηνύματα Αγάπης και Ευγνωμοσύνης

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιάννης ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας, ο οποίος υπήρξε δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης. Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, ο Γιάννης ευχήθηκε στην Σοφία για την γιορτή της, λέγοντας: «Σοφία αυτό είναι το δώρο μου για τη γιορτή σου!!! Τα πρώτα μου βήματα!! Σε αγαπώ πολύ, χρόνια καλά!!!» Αυτή η κίνηση γέμισε τις καρδιές όλων με ελπίδα και θετική ενέργεια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk