LIFESTYLE

Άκης Σακελλαρίου: Τροχαίο Ατύχημα για τον ηθοποιό – Αναβολή της παράστασης «Ικέτιδες»

Εκδήλωση ενός τροχαίου ατυχήματος

Ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα, κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ώρες και προκάλεσε άμεσες ανησυχίες για την υγεία του. Ευτυχώς, οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ο ηθοποιός τραυματίστηκε ελαφρά και δεν κινδυνεύει.

Αναβολή της θεατρικής παράστασης

Λόγω των περιστάσεων, η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άκης Σακελλαρίου, έχει αναβληθεί για το βράδυ της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου. Η είδηση της αναβολής επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση του θεάτρου, το οποίο ανακοίνωσε επίσης ότι η υγεία του ηθοποιού είναι η προτεραιότητά τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση γράφει:

«Έκτακτη ανακοίνωση – Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση Ικέτιδες του Αισχύλου, αναβάλλεται. Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον ταλαντούχο ηθοποιό ταχεία ανάρρωση».

Δημοσιότητα μέσω κοινωνικών δικτύων

Η είδηση του τροχαίου ατυχήματος έγινε γνωστή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπου οι φίλοι και οι θαυμαστές του Άκη Σακελλαρίου εξέφρασαν την ανησυχία τους και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Ο κόσμος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ελπίζοντας σε μια γρήγορη επάνοδο του ηθοποιού στη σκηνή.