ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στο Κέντρο της Αθήνας: Ποδήλατο με Ύποπτο Σάκο μπροστά στη Βουλή

Ενημέρωση από το Σαββατοκύριακο

Ο συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στην αστυνομία, όταν ένα ποδήλατο με ύποπτο σάκο εντοπίστηκε μπροστά στο κτήριο της Βουλής στην Αθήνα. Η γρήγορη αντίδραση των αρχών έφερε τη μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (τ.ε.ε.μ.) επί τόπου για να διερευνήσει την κατάσταση.

Αναγκαία μέτρα και ταχεία αντίδραση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, λόγω του περιστατικού εμφανίστηκε εκτροπή της κυκλοφορίας για λίγα λεπτά στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Σέκερη, καθώς και στις οδούς Αμαλίας και Αθ. Διάκου. Ωστόσο, οι αρχές πρόσφεραν άμεσες λύσεις και η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε σύντομα.

Η σημασία της προσοχής στους δημόσιους χώρους

Περιστατικά όπως αυτό επισημαίνουν την αναγκαιότητα να παραμένουμε προσεκτικοί στα δημόσια μέρη. Η γρήγορη αντίδραση της αστυνομίας και η παρουσία των εξειδικευμένων τμημάτων δείχνουν πως η ασφάλεια είναι προτεραιότητα. Πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί και να αναφέρουν οτιδήποτε ύποπτο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk