ΕΛΛΑΔΑ

Amber Alert: Εξαφανίστηκε 12χρονη από τους Αμπελόκηπους

Η Εξαφάνιση της Μέρκαν Μπιρί

Σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη Μέρκαν Μπιρί από την περιοχή των Αμπελοκήπων εξαφανίστηκε. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε άμεσα τον μηχανισμό Amber Alert Hellas, καθώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι που ενδέχεται να θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μέρκαν έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια, είναι αδύνατη με ύψος 1,55 μέτρα.

Περιγραφή της Εξαφάνισης

Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι, σκούρο μπλούζακι σε γκρι-μπλε απόχρωση και πράσινα αθλητικά παπούτσια «All Star». Η υπενθύμιση ότι η εξαφάνιση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία είναι σημαντική. Το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά τη βοήθεια όλων μας για να εντοπιστεί το κορίτσι.

Πώς να Βοηθήσετε

Η επικοινωνία με τις αρχές είναι κρίσιμη. Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες για την Μέρκαν μπορεί να καλέσει την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις, 116000. Επιπλέον, υπάρχουν ανοιχτά όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας για πληροφορίες, καθώς και η εφαρμογή Missing Alert App, η οποία προσφέρει ζωντανή ενημέρωση για την κατάσταση της εξαφάνισης. Η κινητοποίηση της κοινότητας μπορεί να κάνει τη διαφορά στον εντοπισμό της Μέρκαν.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk