ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή»

Μια νέα αρχή για τον Γιαννάκη

Ο μικρός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ, μετά από μια πολύ δύσκολη επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, στέλνει μήνυμα ελπίδας και δυνάμεις. Στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ, υποβλήθηκε σε μια διαδικασία που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, επιφέροντας έτσι τη δυνατότητα να σταθεί ξανά στα πόδια του. Η επέμβαση διήρκησε τέσσερις ώρες και ευτυχώς στέφθηκε από επιτυχία.

Ένα μήνυμα για όλους

Αμέσως μετά τη διαδικασία, ο Γιαννάκης ανέφερε, «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή». Το μήνυμά του αποδεικνύει τη δύναμή του, καθώς ετοιμάζεται για νέα βήματα. «Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή», δήλωσε στην κάμερα του Alpha.

Οι επόμενες κινήσεις του

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ θα παραμείνει στις ΗΠΑ για περίπου 1-1,5 μήνα και, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα συνεχίσει με φυσικοθεραπείες. Αυτές οι θεραπείες είναι κρίσιμες για την αποκατάστασή του και για να μπορέσει να καταφέρει το όνειρό του: να περπατήσει ξανά. Ο Γιαννάκης είναι ένα παράδειγμα ψυχικής αντοχής και ελπίδας για όλους μας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk