ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Δεν φρέναρε καθόλου ο 46χρονος» στο τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση το ζευγάρι

Το ατύχημα

Σε μια συγκλονιστική εξέλιξη, ένα τροχαίο στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει ανησυχία στην κοινότητα. Ο 46χρονος οδηγός, σύμφωνα με μάρτυρες, δεν φρέναρε καθόλου, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια οικογένεια. Οι γονείς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ το 2χρονο παιδί τους είναι ασφαλές. Η οικογένεια, μόνιμοι κάτοικοι του Βελγίου, φαίνεται ότι επισκέπτονταν τη Θεσσαλονίκη για διακοπές.

Η αντίκτυπος του τροχαίου

Το τροχαίο στην περιοχή της Θέρμης έχει σοκάρει τη δημόσια γνώμη και έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Ο οδηγός του οχήματος, που κατηγορείται για την τριπλή παράσυρση, ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο. Ωστόσο, οι αλκοτεστ που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν ότι το αλκοόλ στο αίμα του υπερέβαινε τα επιτρεπτά όρια.

Συνεχίζοντας τη διαδικασία

Η Δικαιοσύνη μπαίνει στη διαδικασία να εξετάσει την υπόθεση πιο σοβαρά, με τον 46χρονο να έχει λάβει προθεσμία για απολογία στις 16 Σεπτεμβρίου ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη. Οι συνέπειες αυτής της τραγωδίας δεν περιορίζονται μόνο στην οικογένεια, αλλά επηρεάζουν ολόκληρη την κοινωνία, αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα για προσοχή στους δρόμους και τη σημασία τήρησης των κανόνων οδήγησης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk