ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 61χρονος εργολάβος που βρέθηκε σε φρεάτιο ανελκυστήρα

Δραματική Εξέλιξη της Υγείας του 61χρονου Εργολάβου

Δυστυχώς, την τελευταία του πνοή άφησε ο 61χρονος εργολάβος που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε στο φρεάτιο ανελκυστήρα νεοανεγειρόμενης οικοδομής στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 2 Σεπτεμβρίου. Από την αρχή της νοσηλείας του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη, και σήμερα το πρωί κατέληξε.

Συνθήκες του Ατυχήματος και Μυστήριο

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 61χρονος βρέθηκε στο φρεάτιο προκαλούν μυστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε αναφέρει ότι άγνωστοι δράστες του αφαίρεσαν με τη βία τα χρήματα που κατείχε πριν τον ρίξουν στο φρεάτιο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη συμβολή των οδών Θ. Λίτσα και Αρχιμήδους ύστερα από την επείγουσα κλήση του θύματος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σημείο και της αυτοψίας που έγινε στο φρεάτιο, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, δύο τσάντες, εκ των οποίων η μία περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, κάρτες, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα του παθόντος. Στη δεύτερη τσάντα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία συσκευή αναγνώρισης πλαστών χαρτονομισμάτων με τη χρήση blacklight και χαρτάκια από τραπεζικές δεσμίδες χαρτονομισμάτων κενές χρημάτων.

Επιχείρηση Διάσωσης και Διαχείριση Περιστατικού

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 61χρονο σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του φρεατίου ανελκυστήρα. Αμέσως χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Προστασίας για την ανάσυρσή του, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έχει εγείρει αναπάντητα ερωτήματα για την αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk