LIFESTYLE

Ελένη Ράντου: Συγκλονίζει για την ασθένεια της μάνας της – «Βλέποντας την κατάσταση λυγίζω»

Η Ελένη Ράντου και η Τηλεοπτική της Επιστροφή

Η ελένη ράντου πρόσφατα επέστρεψε στην τηλεόραση με τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Μαρία που έγινε Κάλλας». Στο πλαίσιο της προώθησης, εμφανίστηκε στο «Στούντιο 4», όπου μοιράστηκε όχι μόνο τις επαγγελματικές της ανησυχίες, αλλά και συναισθηματικές της σκέψεις για την οικογένειά της.

Μια Δύσκολη Σίγουρα Καρδιά: Η Νόσος της Μητέρας της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια. Η ελένη ράντου είπε: «Είναι μία επικίνδυνη ασθένεια, είναι αβάσταχτη. Έχεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις αν θα γυρίσει να πάρει το πιο απλό πράγμα, που μπορεί να είναι θανατηφόρο». Η Ελένη εξέφρασε την ελπίδα της για κρατική μέριμνα για όσους φροντίζουν ανθρώπους που υποφέρουν από αυτήν την κατάσταση.

Η Αντιμετώπιση της Κατάστασης

Με δάκρυα στα μάτια, η Ελένη ράντου συνέχισε να μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. «Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Αυτή η ασθένεια έχει πολλά στάδια και κάθε φορά που πιστεύω ότι το έχω αποδεχτεί, έρχεται κάτι χειρότερο.» Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αποκάλυψε ότι εργάζεται σκληρά για να αποσπάσει την προσοχή της, προσπαθώντας να βρει νόημα και σκοπό.

Ενώ εξομολογήθηκε κλείνοντας: «Είναι επτά χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση λυγίζω…», ήταν τα λόγια της Ελένης Ράντου στο «Στούντιο 4».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk