ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Νοτοπούλου: Κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη – Πού να τον αφήναμε να φτάσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Να εξαϋλωθεί;

Η Κριτική της Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη στις πρόσφατες δηλώσεις της μετά την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως θα ήταν καταστροφικό να αφήσουν τον Κασσελάκη να προχωρήσει, ρωτώντας ρητορικά αν αυτό θα οδηγούσε στην εξαφάνιση, την εξαϋλώση ή και τη ρευστοποίηση του κόμματος.

Αντιπαράθεση με την Κληρονομιά του Τσίπρα

Η Νοτοπούλου υποστήριξε πως αντί να δημιουργήσει ο Στέφανος Κασσελάκης τη δική του ιστορία, είναι επί της ουσίας σε αντιπαράθεση με τη σκιά του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό δείχνει την εσωτερική συνθήκη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ακόμα και μετά από σημαντικές αποφάσεις, η παράδοση του προηγούμενου ηγέτη αφήνει βαθιά αποτυπώματα.

Προώθηση Διαλόγου και Συνεργασίας

Παρά την κριτική της, η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε τη σημασία του διαλόγου και της συνεργασίας με τον Στέφανο Κασσελάκη για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για τον ρόλο του κ. Φάμελλου, προσδιορίζοντας ότι εκπλήρωσε τα καθήκοντά του με αξιοπρέπεια. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα πρώτα να αποφασιστεί η κατεύθυνση του κόμματος πριν ληφθούν τελικές αποφάσεις για την ηγεσία.

Το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Συνοψίζοντας, η Κατερίνα Νοτοπούλου επισημαίνει ότι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στη συνέχεια, και ότι σημαντικότερο είναι να καθοριστεί πρώτα η πορεία του κόμματος και μετά η ηγεσία του. Αυτή η δήλωση υπογραμμίζει τις πολυσύνθετες δυναμικές μέσα στο κόμμα και την ανάγκη για στρατηγικό σχεδιασμό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk