ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΟΚ: Το Πάρτι Γενεθλίων Έκπληξη στον Μικρό Γιαννάκη πριν το Σπουδαίο Ταξίδι του στις ΗΠΑ – Το Δώρο Αγάπης που του Έκαναν

Ένα Μοναδικό Γενέθλιο Πάρτι

Ο θεός μαζί σου μικρέ Γιαννάκη – την προηγούμενη μέρα της αναχώρησής του για την Αμερική για να δώσει τη δική του μάχη, ο ΠΑΟΚ οργάνωσε μια ιδιαίτερη έκπληξη για τον γενναίο τους φίλο. Σε μια συγκινητική κίνηση, οι παίκτες της ομάδας τον υποδέχθηκαν στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία με ένα γενέθλιο πάρτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Αναπάντεχα Δώρα και Ευχές

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν δώρο στον Γιαννάκη ένα σταυρό για να τον συνοδεύει στο ταξίδι του, ένα δώρο όχι μόνο συμβολικό αλλά και γεμάτο αγάπη. Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου πρόσφερε στον μικρό φίλο κάποια από τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως το μπουφάν, τα γάντια και τον χαρακτηριστικό σκούφο που φορούσε κατά τη διάρκεια των αγώνων της περσινής σεζόν.

Στιγμές Ξεγνοιασιάς Πριν το Μεγάλο Ταξίδι

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και συγκίνηση. Ο Γιαννάκης, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, είχε την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς πριν από το υπερατλαντικό ταξίδι για το σημαντικό χειρουργείο. Είναι αξιοσημείωτο πως όλα τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του Γιαννάκη έχει αναλάβει να καλύψει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.

Ξεκινώντας το Ταξίδι με Καλές Ευχές

Με τις θερμότερες ευχές των παικτών και του προπονητή, ο Γιαννάκης αναχώρησε γεμάτος ελπίδα και θετική ενέργεια. Η υποστήριξη που έλαβε από την αγαπημένη του ομάδα ήταν ένα σημαντικό ψυχολογικό boost για αυτόν, εν αναμονή της σπουδαίας του μάχης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk