LIFESTYLE

Κώστας Κρομμύδας: Η Συγκλονιστική Εξομολόγηση για τον Θάνατο της Αδελφής του

Η Αναδρομή στην Πορεία του Κώστα Κρομμύδα

Ο Κώστας Κρομμύδας βρέθηκε καλεσμένος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Στούντιο 4, όπου μίλησε για τη ζωή του και τη σταδιοδρομία του. Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μοιράζοντας δύσκολες στιγμές από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Η Απώλεια της Αδελφής του

Κάνοντας αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, ο Κώστας Κρομμύδας αναφέρθηκε στη συγκλονιστική απώλεια της αδελφής του. «Ήμασταν πέντε παιδιά. Η πρώτη μου αδελφή σκοτώθηκε πολύ μικρή, δεν πρόλαβα να την γνωρίσω. Πολύ δύσκολη ιστορία…», ανέφερε ο Κρομμύδας, προσθέτοντας ότι η αποκάλυψη αυτής της ιστορίας ήρθε για εκείνον όταν ήταν περίπου 7-8 ετών.

Οι Δύσκολες Συνθήκες της Εποχής

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως εκείνη την εποχή, οι οικογένειες έκαναν πολλά παιδιά γιατί γνώριζαν ότι κάποια από αυτά πιθανώς να χαθούν στον πόνο και τις δυσκολίες της ζωής. Όπως σχολίασε ο Κρομμύδας, «Οι οικογένειες εκείνα τα χρόνια έκαναν πολλά παιδιά γιατί ξέρανε ότι στην πορεία κάποια θα χαθούν, θα μείνουν πίσω…».

Η Τραγική Αιτία Θανάτου

Αναφέροντας τον τρόπο με τον οποίο «έχασε» την αδελφή του, ο Κώστας Κρομμύδας αποκάλυψε μια συγκλονιστική λεπτομέρεια: «Μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τα μίση υπήρχαν, οι άνθρωποι είχαν όπλα στα σπίτια τους. Τα παιδιά παίζανε στην αυλή, βρήκανε μια χειροβομβίδα και σκοτώθηκε μαζί με έναν ξάδελφό μου». Αυτή η τραγωδία σημάδεψε βαθιά την οικογένεια του Κρομμύδα, φέρνοντας μια αίσθηση απώλειας που δεν μπορεί να σβήσει με τα χρόνια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk