LIFESTYLE

Η Ελπίδα Ιακωβίδου Επιβεβαιώνει τη Σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

Η Ανακοίνωση της Ελπίδας Ιακωβίδου

Η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια, Ελπίδα Ιακωβίδου, μίλησε δημόσια για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, επιβεβαιώνοντας όσα είχαν ακουστεί τον περασμένο Ιούλιο. Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό «Down Town», η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη Μέρα» αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για τη νέα αυτή φάση στη ζωή της.

Η Αντίδραση του Κοινού

Η είδηση για τη σχέση τους δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, δεδομένου ότι τόσο η Ιακωβίδου όσο και ο Καλημέρης δεν είναι από τα άτομα που κρύβονται. Όπως δήλωσε η ίδια η Ελπίδα Ιακωβίδου, «Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί».

Το Χρονικό της Σχέσης

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κοντοβά, ο Τζώνης Καλημέρης φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Η σχέση του με την Ελπίδα Ιακωβίδου έγινε γνωστή στα μέσα του Ιουλίου, όταν οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων. Ούτε και συνέτρεχε ο οποιοσδήποτε λόγος για να επιδιώξουμε κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει».

Στις 11 Ιουλίου, έγινε γνωστή η νέα σχέση του Τζώνη Καλημέρη, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Summer’s Cool», έβγαινε ήδη εδώ και τρεις μήνες με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ, Ελπίδα Ιακωβίδου.

Η Ιδιωτικότητα της Ζωής τους

Παρόλο που η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε τη σχέση, η ίδια και ο Τζώνης Καλημέρης προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τη σχέση τους στο περιοδικό, ώστε να σταματήσουν οι εικασίες και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η επιβεβαίωση της Ελπίδας Ιακωβίδου για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη δείχνει πως οι δυο τους είναι σε μια νέα φάση της ζωής τους, έτοιμοι να την απολαύσουν με ιδιωτικότητα και προσωπική ηρεμία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk