ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Θρήνος για τον 39χρονο Γιάννη

Το Τραγικό Συμβάν

Η πόλη του Ρεθύμνου βυθίστηκε στο πένθος μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του 39χρονου Γιάννη. Το δυστύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής στον παραλιακό δρόμο, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 39χρονος εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Σοβαρές Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Ο άτυχος Γιάννης υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω της πτώσης. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος και οι διασώστες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σταθεροποιήσουν πριν τον μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τοπική Θλίψη και Αποχαιρετισμός

Η απώλεια του Γιάννη με καταγωγή από το Γεράνι σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γεράνι του Ρεθύμνου, όπου συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά.

Αδιευκρίνιστες Συνθήκες

Το δυστύχημα εξακολουθεί να διερευνάται, καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η τοπική κοινότητα περιμένει απαντήσεις και εκφράζει την οδύνη της για τον αδικοχαμένο άνδρα.