ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κυλλήνη: 28χρονος Δικυκλιστής Σκοτώθηκε ενώ Πήγαινε στη Δουλειά του

Ένα Θλιβερό Πρωινό στην Κυλλήνη

Τραγικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην Κυλλήνη, όταν ένας 28χρονος δικυκλιστής συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση. Το ατύχημα συνέβη κατά τις 8 π.μ., στην δημοτική οδό της Κυλλήνης, στο νομό Ηλείας.

Η Τραγωδία του 28χρονου Κωνσταντίνου Χαραλαμπόπουλου

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, κάτοικος του Κάστρου Κυλλήνης, εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε, όπως συνήθως, για την εργασία του. Δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του.

Η Συγκλονιστική στιγμή του Δυστυχήματος

Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν το μηχανάκι του 28χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα βρίσκονται υπό διερεύνηση. Αμέσως μετά το ατύχημα, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγωδία αυτή υπενθυμίζει σε όλους μας τη σημασία της οδικής ασφάλειας και την απρόβλεπτη φύση της ζωής. Οι φίλοι και η οικογένεια του Κωνσταντίνου θρηνούν την απώλειά του, ενώ η τοπική κοινωνία της Κυλλήνης παραμένει συγκλονισμένη.