LIFESTYLE

Αίθρα Λυκουρέζου: Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω τηνμανούλα μου στο κρεβάτι. Ήμασταν όλοι εκεί…

Η Αποκάλυψη της Αίθρας Λυκουρέζου

Η Αίθρα Λυκουρέζου, κόρη της μεγάλης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, πρόσφατα μοιράστηκε μία συγκινητική αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της. Μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, η Αίθρα εξομολογήθηκε πως η μητέρα της σπάνια έστελνε μηνύματα και προτιμούσε πάντα να επικοινωνεί τηλεφωνικά. “Η μαμά μου σιχαινόταν τα μηνύματα, πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο. Ηταν η πρώτη φορά που δεν με πήρε τηλέφωνο. Μου έστειλε μήνυμα”, αποκάλυψε με συγκίνηση.

Η Επέτειος του Θανάτου της Ζωής Λάσκαρη

Αυτή η εξομολόγηση της Αίθρας Λυκουρέζου έρχεται με αφορμή την επέτειο των 7 χρόνων από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή. Στις 18 Αυγούστου, η μνήμη της μεγάλης μας ηθοποιού τιμάται και θυμόμαστε την σημαντική της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο και θέατρο. Η Ζωή Λάσκαρη παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρίσιμες φιγούρες της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Η Κληρονομιά της Ζωής Λάσκαρη

Η Ζωή Λάσκαρη άφησε πίσω της μια πλούσια κληρονομιά με πολλές αξέχαστες ερμηνείες και έναν ανεκτίμητο θησαυρό για τον ελληνικό πολιτισμό. Η αγάπη και ο θαυμασμός του κοινού για την ηθοποιό παραμένουν αμείωτοι, και οι ιστορίες γύρω από τη ζωή και την καριέρα της συνεχίζουν να συγκινούν. Η αφήγηση της Αίθρας Λυκουρέζου είναι μια υπενθύμιση της ανθρωπιάς και της ευαισθησίας που χαρακτήριζε τη Ζωή Λάσκαρη, ακόμη και στις τελευταίες της στιγμές.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk