LIFESTYLE

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα απαντούσα “δεν με ενδιαφέρεις, και ας μην καταφέρω να κάνω ποτέ μου τίποτα”»

Εισαγωγή στη Συνέντευξη της Πίτσας Παπαδοπούλου

Η Πίτσα Παπαδοπούλου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της, την προετοιμασία για τη συναυλία της, και την αντιμετώπισή της στη σεξουαλική παρενόχληση.

Προετοιμασίες για το City Garden Festival

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη αυτή την περίοδο, καθώς ετοιμάζεται για τη συναυλία που θα δώσει μαζί με τέσσερις νέες τραγουδίστριες στο City Garden Festival στις 10 Ιουλίου. Σύμφωνα με την ίδια, «είναι σπουδαίο πράγμα ο έρωτας, δεν μπορεί να μην τον τραγουδήσεις.»

Η Εμπειρία και τα Συναισθήματά της στη Σκηνή

Παρά την πολυετή της εμπειρία, η Πίτσα Παπαδοπούλου παραδέχεται ότι εξακολουθεί να έχει τρακ πριν από κάθε εμφάνιση. «Από το πρώτο βράδυ που τραγούδησα με τη Βίκυ Μοσχολιού μέχρι και σήμερα έχω πολύ τρακ, δεν αλλάζει αυτό. Ευτυχώς μόλις πιάσω το μικρόφωνο δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο αυτό που τραγουδάω,» δηλώνει.

Η Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Παρενόχλησης

Η Πίτσα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε επίσης στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας της. «Στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα απαντούσα ‘δεν με ενδιαφέρεις, και ας μην καταφέρω να κάνω ποτέ μου τίποτα’», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο. «Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος σε ό,τι ακούγεται. Πάντα υπήρχαν κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά σήμερα κακώς που υπάρχει, γιατί οι άνθρωποι είναι πλέον πιο εξελιγμένοι, πιο μορφωμένοι,» είπε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk