ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο – Δύο γυναίκες μεταξύ των δραστών

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένα ένοπλο ληστικό συμβάν συνέβη σε ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, εισέβαλαν στο κατάστημα και απείλησαν έναν υπάλληλο με ένα μαχαίρι. Παρόλο που οι δράστες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον υπάλληλο, η λεία ήταν ελάχιστη, μόλις 100 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αστυνομικό τμήμα του Χαλανδρίου, αναζητώντας δικαιοσύνη για το συμβάν. Η αστυνομία έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό από το εστιατόριο και εξετάζει προσεκτικά τις εικόνες προκειμένου να αναγνωρίσει τους δράστες της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο υπάλληλος δεν αντιστάθηκε στους δράστες και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό με σκοπό τη σύλληψη και τη δίκη των υπευθύνων για αυτήν την ένοπλη ληστεία.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk