LIFESTYLE

Πένθος στο Rock N’ Roll: Πέθανε ο CJ Snare, ο τραγουδιστής των Firehouse

Ο ιδρυτής τραγουδιστής των Firehouse, CJ Snare, πέθανε την Παρασκευή το βράδυ σε ηλικία 64 ετών από αδιευκρίνιστα αίτια.

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνουμε τον κόσμο ότι χάσαμε τον αδερφό μας: τον CJ Snare, τον πολεμιστή του ροκ εν ρολ, τον βασικό τραγουδιστή και ιδρυτικό μέλος των Firehouse», έγραψε το συγκρότημα στη σελίδα του στο Facebook. “Ο CJ snare πέρασε απροσδόκητα στο σπίτι της Παρασκευής το βράδυ, 5 Απριλίου 2024. Ήταν ένας νεαρός 64 ετών… Είμαστε όλοι σε απόλυτο σοκ με τον πρόωρο θάνατο του CJ.”

Ο Snare συνίδρυσε τους Firehouse στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και παρέμεινε στο συγκρότημα μαζί με τον κιθαρίστα Bill Leverty και τον ντράμερ Michael Foster για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Συνέγραψε και τις τρεις κορυφαίες 20 επιτυχίες του συγκροτήματος: το “Don’t Treat Me Bad” και το “Love of a Lifetime” του 1991 και το “When I Look Into Your Eyes” του 1992.

Το 2023 ο Snare υποβλήθηκε σε απροσδιόριστη χειρουργική επέμβαση και αναγκάστηκε να βγει προσωρινά από το δρόμο, αλλά αναμενόταν να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι.

«Απλώς στεναχωριέμαι με την είδηση ​​του θανάτου του αδερφού μας του rock n roll CJ Snare», έγραψε ο πρωταγωνιστής των Night Ranger, Jack Blades. “Πολλές υπέροχες αναμνήσεις από τον NR και τον Firehouse να παίζουν μαζί. Η γλυκιά ψυχή και το υπέροχο χαμόγελο του CJ πάντα φώτιζαν τη μέρα, ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε.”

hutm_source=tsmclip&utm_medium=referral

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk