ΚΟΣΜΟΣ

25χρονο Μοντέλο Ρίχνει Milkshake στον Ακροδεξιό Πολιτικό Νάιτζελ Φάρατζ [Βίντεο]

Το Περιστατικό στο Κλάκτον

Στην Βρετανία, ένα περιστατικό που καταγράφηκε από τις κάμερες προκάλεσε αίσθηση. Ο γνωστός ακροδεξιός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ βγαίνοντας από μια παμπ στο Κλάκτον δέχτηκε ένα milkshake στο πρόσωπο από ένα νεαρό μοντέλο. Ο Φάρατζ, 60 ετών, αντέδρασε ατάραχος, σκουπίζοντας τα μάτια του και συνεχίζοντας την πορεία του προς το πούλμαν.

Η Ταυτότητα της Δράστιδος

Η γυναίκα που προκάλεσε το περιστατικό είναι η Βικτόρια Τόμας-Μπόουεν, ένα 25χρονο μοντέλο του OnlyFans. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Τόμας-Μπόουεν είναι οπαδός των Εργατικών και του Τζέρεμι Κόρμπιν, ενώ εκφράζει ανοιχτά την εχθρότητά της προς τη βασιλική οικογένεια.

Πολιτικές Εξελίξεις και Αποκρίσεις

Πρέπει να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη λίγες ώρες αφότου ο Νάιτζελ Φάρατζ ανακοίνωσε την ηγεσία του στο ακροδεξιό Μεταρρυθμιστικό Κόμμα της Βρετανίας και την υποψηφιότητά του για μία έδρα στη Βουλή των Κοινοτήτων. Η πράξη της Τόμας-Μπόουεν ερμηνεύτηκε από πολλούς ως πολιτική διαμαρτυρία ενάντια στις απόψεις και τις πολιτικές του Φάρατζ.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk