ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Γείτονας: Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής των γνωστών εκπαιδευτηρίων

Η Σημαντική Συνεισφορά του Χρήστου Γείτονα

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Γείτονα, ιδρυτή των γνωστών εκπαιδευτηρίων CGS, έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ο Χρήστος Γείτονας ήταν μια εμβληματική φιγούρα που αφιέρωσε τη ζωή του στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη νέων γενιών. Μέσα από τις αξίες που προώθησε μέσα στα εκπαιδευτήρια, άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην εκπαίδευση.»

Η Θλίψη των Εκπαιδευτηρίων CGS

Η ανακοίνωση του θανάτου του δημοσιοποιήθηκε μέσω μιας συγκινητικής δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα εκπαιδευτήρια. Στο μήνυμα αναφερόταν η βαθιά θλίψη που ένιωσαν όλοι όσοι είχαν τη χαρά να εργαστούν ή να συνεργαστούν μαζί του.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτηρίων 

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον ιδρυτή του σχολείου μας, Χρήστο Γείτονα. Ο Χρήστος Γείτονας υπήρξε οραματιστής της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας που καθοδήγησε το CGS για πέντε δεκαετίες. Η κληρονομιά του συνεχίζει να ζει μέσα από το έργο μας, και θα παραμείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του σχολείου, των μαθητών, των αποφοίτων και των συνεργατών μας.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, η οικογένεια του CGS θα αποχαιρετήσει τον πατέρα της. Την ημέρα αυτή το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν δωρεά στην Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’, στηρίζοντας έτσι ένα σκοπό που ήταν πάντα κοντά στην καρδιά του.

Κλειστά Τα Εκπαιδευτήρια την Ημέρα της Κηδείας

Ειδικότερα, την ημέρα της κηδείας του, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, τα εκπαιδευτήρια CGS θα παραμείνουν κλειστά ως ένδειξη σεβασμού. Είναι μια δύσκολη περίοδος για την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και για την οικογένεια και τους φίλους του Χρήστου Γείτονα. Όλοι εμείς, που ευγνωμονούμε τη συνεισφορά του στην εκπαίδευση, θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk