ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: Απόπειρα αρπαγής 16χρονης και ληστεία – Τι λέει ο πατέρας του κοριτσιού [Βίντεο]

Ένας 22χρονος συνελήφθη στο Χαϊδάρι για απόπειρα αρπαγής ανήλικης και ληστεία. Σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, η οποία φέρεται να γνώριζε τον φερόμενο ως δράστη, το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της μετά από μια βραδινή έξοδο. Ο 22χρονος περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του και, όταν είδε την ανήλικη, προσπάθησε με βία και απειλές να την επιβιβάσει στο όχημα.

Ωστόσο, η 16χρονη αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει. Κατά τη διάρκεια της πάλης, ελαφρά τραυματίστηκε και τα σκουλαρίκια της έπεσαν, τα οποία ο δράστης πήρε μαζί του. Η ανήλικη αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό.

Οι αρχές παρενέβησαν γρήγορα και προχώρησαν στη σύλληψη του 22χρονου. Ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής και ληστεία. Το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Στον 22χρονο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από το Τμήμα Ανηλίκων Αθηνών για «πορνογραφία ανηλίκων».

Δείτε τη δήλωσε ο πατέρας της ανήλικης στο Star στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk