LIFESTYLE

Χαρούμενα Πρώτα Γενέθλια: Η Γιορτή της Κόρης των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ

Η Ιδιαίτερη Μέρα

Σήμερα, η οικογένεια Αντετοκούνμπο γιορτάζει μια πολύ ξεχωριστή μέρα καθώς η μικρή τους πριγκίπισσα κλείνει το πρώτο της έτος ζωής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ εξέφρασαν τη χαρά τους μέσω μιας ανάρτησης στα social media, που γέμισε την καρδιά των φίλων και θαυμαστών τους με αγάπη.

Η Χαρούμενη Ανάρτηση

Η Μαράια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες που αποτυπώνουν όμορφες αναμνήσεις της μικρής κορούλας τους. Στη λεζάντα, γράφει: «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στη μικρή μας πριγκίπισσα. Το πιο γλυκό κοριτσάκι στο σπίτι μας γεμάτο τρέλα. Η μαμά, ο μπαμπάς και τα αδέλφια σου σε αγαπάμε κοριτσάκι μου».

Μια Γιορτή που Συνδυάζει Αγάπη και Χαρά

Αυτή η μέρα είναι διπλή γιορτή για τον Γιάννη και τη Μαράια, καθώς είχε προηγηθεί ο γάμος τους στο Costa Navarino. Η γέννηση της κόρης τους και ο εορτασμός των πρώτων της γενεθλίων φέρνουν στην οικογένεια χαρά και ευτυχία. Η αγάπη τους λάμπει μέσα από αυτές τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται δημόσια, αποδεικνύοντας ότι η οικογένεια είναι η μεγαλύτερη ευτυχία.

Instagram will load in the frontend.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk