ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Μανούσου Βολουδάκη 

Η ζωή της Αλίκης Βολουδάκη

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας των Χανίων έκλεισε με τον θάνατο της Αλίκης Βολουδάκη, μητέρας του εκλιπόντος βουλευτή Μανώλη Βολουδάκη. Η Αλίκη έζησε 94 γεμάτα χρόνια, γεμάτα από αγάπη και προσφορά στην οικογένεια και στην τοπική κοινωνία. Ήταν μητέρα, γιαγιά και σύμβολο της παραδοσιακής οικογένειας.

Αναμνήσεις και υποκλίσεις

Η οικογένεια του Μανώλη Βολουδάκη την θυμάται με αγάπη. Η σύζυγος του εκλιπόντος βουλευτή, Σέβη Βολουδάκη, σε ανάρτησή της, την αποκάλεσε «δεύτερη μητέρα» και αναγνώρισε την εξαιρετική της ικανότητα στο να είναι η καλύτερη γιαγιά για τα παιδιά τους. Οι στιγμές που πέρασαν μαζί θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους.

Η κηδεία της Αλίκης Βολουδάκη

Η κηδεία της Αλίκης Βολουδάκη θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου στις 11 το πρωί. Η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα για όσους επιθυμούν να την αποχαιρετίσουν. Αυτή η τελετή θα είναι μια ευκαιρία για την τοπική κοινότητα να εκφράσει τα συλλυπητήρια και την αγάπη της για πολλά χρόνια προσφοράς.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk