ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμός στην Τουρκία λόγω Πλάνων φιλάθλου με αποκαλυπτικό ντεκολτέ σε Αγώνα Βόλεϊ

Η Νίκη της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών της Τουρκίας

Η εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Τουρκίας αγωνιζόταν κόντρα στην αντίστοιχη των ΗΠΑ και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 3-2 σε ένα συναρπαστικό αγώνα. Οι αθλήτριες έδειξαν πάθος και επιμονή, κατακτώντας τη νίκη σε έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος.

Το Αποκαλυπτικό Πλάνο που Προκάλεσε Αντιδράσεις

Ωστόσο, η νίκη αυτή επισκιάστηκε από ένα περιστατικό που προκάλεσε χαμό στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, η κάμερα στράφηκε στο κοινό και εστίασε σε μία νεαρή οπαδό. Η νεαρή τουρκάλα ζούσε έντονα τη στιγμή και, άθελά της, έγινε αποκαλυπτική λόγω του ντεκολτέ της.

Οι Αντιδράσεις των Μέσων και των Κοινωνικών Δικτύων

Το στιγμιότυπο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης. Πολλοί εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την προβολή του συγκεκριμένου πλάνου, θεωρώντας το ακατάλληλο και προσβλητικό. Άλλοι, αντιθέτως, υπερασπίστηκαν τη νεαρή οπαδό, υποστηρίζοντας ότι ήταν μια στιγμή αυθορμητισμού και πάθους για την ομάδα της.

το κανάλι TRT Spor εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου ζητάει συγγνώμη.

“Χθες το βράδυ, μια ανεπιθύμητη εικόνα εμφανίστηκε στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της 8ης αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ γυναικών με την οικοδέσποινα ΗΠΑ στο FIVB Nations League (VNL).

Αυτή η ανησυχητική κατάσταση έχει συνδεθεί με το Ίδρυμά μας σε διάφορα μέσα και με μια λανθασμένη αντίληψη.
Θα θέλαμε να μάθει το κοινό ότι τα γυρίσματα και η σκηνοθεσία του αγώνα έγιναν από τον οικοδεσπότη Αμερικανό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Το TRT Spor και όλα τα κανάλια μετάδοσης που μεταδίδουν τον αγώνα αντανακλούσαν τις στιγμιαίες εικόνες που μεταδόθηκαν από τον αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην οθόνη χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως, αυτή η εικόνα, η οποία είναι εντελώς αντίθετη με την πολιτική δημοσίευσής μας, προέρχεται από τον αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα και η δυσφορία που προκαλεί αυτή η κατάσταση έχει μεταφερθεί στο άλλο μέρος.

Ο επενδυτής εκατομμυριούχος είπε: “Αν έχετε διακόσια πενήντα ευρώ και…
Επιχειρηματική εξέλιξη
Ο επενδυτής εκατομμυριούχος είπε: “Αν έχετε διακόσια πενήντα ευρώ και…
Ad
Το TRT, με την ιδιότητα και την ευθύνη του ως δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τουρκίας, θα συνεχίσει να είναι ένθερμος υποστηρικτής του τουρκικού αθλητισμού.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχόμαστε στους “Σουλτάνους του Διχτύου” καλή επιτυχία στους αγώνες με Ταϊλάνδη, Δομινικανή Δημοκρατία, Κίνα και Βραζιλία, που θα διεξαχθούν στο Χονγκ Κονγκ μεταξύ 11-16 Ιουνίου και θα μεταδοθούν ζωντανά από την TRT.

Το ανακοινώνουμε στο κοινό με σεβασμό”

Η Σημασία της Ιδιωτικότητας και της Αποκάλυψης

Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει τη σημασία της ιδιωτικότητας και πώς η αδιάκριτη κάλυψη από τα μέσα μπορεί να επηρεάσει τους θεατές. Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι σε κάθε δημόσια εκδήλωση, η ιδιωτικότητα των ατόμων πρέπει να γίνεται σεβαστή και να αποφεύγεται η προβολή στιγμών που μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk