LIFESTYLE

Χάρης Δούκας: Παντρεύεται με θρηςκευτικό γάμο μετά τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Ο Θρησκευτικός Γάμος του Χάρη Δούκα

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει τον θρησκευτικό του γάμο για μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο αυτό βήμα, επιβεβαίωσε ότι θα είναι μια θρησκευτική τελετή, προσδιορίζοντας ότι «θα σας καλέσω μέσα στο 2024». Ο ενθουσιασμός γύρω από την ανακοίνωση είναι προφανής.

Προετοιμασίες για τον Γάμο

Ο Χάρης Δούκας υπογράμμισε ότι η τελετή θα περιλαμβάνει «με παπά και με κουμπάρο», αν και δεν έχει αποκαλύψει τις λεπτομέρειες που αφορούν την ημερομηνία του γάμου. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, και πολλοί αναρωτιούνται πώς θα συνδυαστεί αυτό το σημαντικό γεγονός με τις πολιτικές προτεραιότητες του δημάρχου.

Η Σύντροφος του Χάρη Δούκα

Η σύντροφος του Χάρη Δούκα είναι η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου, η οποία έχει κάνει σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών. Έχει ολοκληρώσει και μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην ενεργειακή στρατηγική και οικονομικά. Ο γάμος τους θα είναι διπλά σημαντικός, καθώς συνδυάζει τον έρωτα των δύο νέων με την πολιτική ζωή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk