LIFESTYLE

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Με τη Φωτεινή Ντεμίρη Παντρευτήκαμε για το Παιδί, το Οποίο Χάσαμε στη Συνέχεια»

Η Γνωριμία και ο Γάμος

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε για την γνωριμία και τον γάμο του με τη Φωτεινή Ντεμίρη. «Γνωριστήκαμε στη σχολή από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και γνωριστήκαμε με κλειστά μάτια. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Η Αποβολή και η Οικογένεια

Στη συνέχεια, ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε ανοιχτά για την αποβολή που είχε η Φωτεινή Ντεμίρη στην πρώτη της εγκυμοσύνη. «Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε στη συνέχεια, αλλά μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και είμαστε μαζί ακόμα περισσότερα», ανέφερε.

Οι Δυσκολίες και η Αντοχή

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο γάμο τους. «Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, μετά από μεγάλους τσακωμούς, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους», εξήγησε. Ο γιος τους, Τίτος, κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk