ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Νεκρός Πρώην Αστυνομικός

Η Αρχή του Περιστατικού

Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7), ο 61χρονος πρώην αστυνομικός Γιάννης κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στον ΒΟΑΚ, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου, προσπαθώντας να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Βοήθεια από Διερχόμενο Αγροτικό

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας διερχόμενος οδηγός αγροτικού, ο οποίος σταμάτησε για να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό. Η ευαισθησία και η πρόθεση βοήθειας του αγροτικού ήταν όμως η αρχή μιας τραγικής αλυσίδας γεγονότων.

Η Μοιραία Σύγκρουση

Ενώ το αγροτικό ήταν σταματημένο για να παρέχει βοήθεια, ένας οδηγός νταλίκας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Η νταλίκα έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα, παρασύροντας και τον άτυχο δικυκλιστή. Ο 61χρονος εγκλωβίστηκε κάτω από τη νταλίκα.

Επιχειρήσεις Διάσωσης

Αμέσως στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τον άτυχο άνδρα. Οι γιατροί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή, αλλά οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk