ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Σικελία: Άνδρας στραγγάλισε τα παιδιά του & έκαψε ζωντανή τη γυναίκα του

Μια τεράστια τραγωδία σημειώθηκε στην Altavilla Milicia, δήμο της Μητροπολιτικής Πόλης του Παλέρμο, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα: ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του στο σπίτι τους.

Ο άνδρας, ο Giovanni Barreca, ένας 54χρονος ζωγράφος, μετά το έγκλημα κάλεσε τους Carabinieri και βρέθηκε στον κοντινό δήμο Casteldaccia, όπου συνελήφθη από τους στρατιωτικούς της επιχειρησιακής μονάδας που ερευνούν αυτή τη στιγμή το θλιβερό περιστατικό.

Στη σκηνή, που βρίσκεται στο αστικό κέντρο της Altavilla Milicia στη Via Reggia Trazzera Marina di Granatelli, επενέβησαν και οι Carabinieri of the Ris (Τμήμα Επιστημονικών Ερευνών).

Τα θύματα του εγκλήματος είναι: η Antonella Salamone και οι γιοι της Kevin, 16 ετών, και Emanuel, 5.

Μόνο μερικά μέρη του σώματος της Antonella Salamone βρέθηκαν θαμμένα στο έδαφος κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα θα είχε καεί πριν την ταφή και ένας από τους δολοφονημένους γιους θα είχε βασανιστεί και στραγγαλιστεί με αλυσίδες.

Σύμφωνα με τις  έρευνες, ο Τζιοβάνι Μπαρέκα ήταν θρησκευτικός φανατικός.

Στο έγκλημα, σύμφωνα με κάποιες φήμες, θα εμπλέκονταν και δυο γνωστοί τους.

Το μόνο μέλος της οικογένειας που γλίτωσε από την ανθρωποκτονική μανία του άνδρα είναι η 17χρονη κόρη που φέρεται να ήταν μάρτυρας των γεγονότων.

Το κορίτσι βοηθήθηκε από το υγειονομικό προσωπικό. Με βάση τη μαρτυρία της, ο Τζιοβάνι Μπαρέκα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ξύπνησε, λαχταρώντας ότι είχε αντιληφθεί δαιμονικές παρουσίες στο σπίτι.

Η νεαρή γυναίκα, η μοναδική επιζών, σηκώθηκε από το κρεβάτι ζαλισμένη και είδε τα άψυχα σώματα των αδελφών της.