LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά για Πάνο Μουζουράκη: «Σκέφτομαι εκείνον και τον τρόπο που συνεχίζει να υπερασπίζεται τον πατέρα Αντώνιο»

Εισαγωγή στη Σημαντική Κατάσταση

Η συζήτηση γύρω από τον πατέρα Αντώνιο και τις πρόσφατες νομικές προβλέψεις σχετικά με την υπόθεσή του, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Στο βίντεο της εκπομπής ‘Buongiorno’ την 15η Οκτωβρίου, η Φαίη Σκορδά ανέφερε τις σκέψεις της για το ενδεχόμενο ενοχής του πατέρα Αντώνιου, λόγω κακοποιητικών συμπεριφορών, όπως πρότεινε ο εισαγγελέας.

Ο Ρόλος του Πάνου Μουζουράκη

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης έχει επιλέξει να υπερασπιστεί δημόσια τον πατέρα Αντώνιο, μια στάση που σχολίασε έντονα η Φαίη Σκορδά. Εξελιγμένα είπε, «σήμερα σκέφτομαι τον Μουζουράκη και τον τρόπο που συνεχίζει να τον υπερασπίζεται».

Το Σοκ και η Αντίδραση του Κοινού

Η Σκορδά αναφέρθηκε επίσης στο σοκ που έχει προκαλέσει η κατάσταση αυτή στο κοινό, αναφέροντας «όλοι έχουμε βάλει μία άνω τελεία» λόγω των σοβαρών κατηγοριών.

Λίγο αργότερα, η Φαίη Σκορδά η οποία διαφώνησε με όσα έλεγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σημείωσε: «Όταν βγήκε αυτό το θέμα-γιατί φτάνουμε προς το τέλος της υπόθεσης- συζητούσαμε όλοι αυτό. Όχι μόνο στην τηλεόραση δημοσίως, αλλά στο σπίτι μας. Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια. Ήταν κάτι πολύ σοκαριστικό. Απογοήτευση, θυμό και μετά με τη λογική περιμέναμε να δούμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Όμως μού έρχεται ο Μουζουράκης τώρα. Αν τελικά βγει αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, ακόμα και ο Μουζουράκης θα πάθει αυτό που έπαθε μία ολόκληρη κοινωνία σε προσωπικό επίπεδο».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk