ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Κολωνού – Εισαγγελέας: Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον 55χρονο βασικό κατηγορούμενο και στη μητέρα – “Αντιμέτωπος” με ισόβια ο Μίχος

Η αίτηση της εισαγγελέας για καμία ελαφρυντική ποινή

Η εισαγγελέας της έδρας του μικτού ορκωτού δικαστηρίου έχει ζητήσει να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον πρωταγωνιστή της υπόθεσης του Κολωνού, έναν 55χρονο επιχειρηματία. Η αίτηση αυτή έρχεται μετά την καταδίκη του επιχειρηματία για βιασμό και βαριά κακουργήματα, πράξεις που διαπράχθηκαν εις βάρος ανηλίκου.

Η αίτηση για μη αναγνώριση ελαφρυντικού και στη μητέρα της 12χρονης

Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και στη μητέρα της 12χρονης, η οποία κρίθηκε ένοχη για το πλημμέλημα της εκβίασης. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα των ειδεχθών πράξεων που διαπράχθηκαν εις βάρος του ανηλίκου και για τις οποίες το δικαστήριο κήρυξε ένοχη τη μητέρα.

Η ανάγκη για αυστηρή ποινή

Η εισαγγελέας επισημαίνει ότι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν πρέπει να τύχει καμίας ελαφρυντικής ποινής, λόγω της σοβαρότητας των πράξεων που διαπράχθηκαν εις βάρος ανηλίκου. Οι κατηγορίες του βιασμού και των βαριών κακουργημάτων απαιτούν αυστηρή τιμωρία, προκειμένου να δοθεί δικαιοσύνη στο θύμα και να αποτραπούν παρόμοιες πράξεις στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk