ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Νέα Κίο: Θρήνος για τον θάνατο της 38χρονης μητέρας – «Με 170 χλμ έτρεχε το ΙΧ»

Η Δραματική Σύγκρουση

Μια τραγική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, με το αυτοκίνητο να τρέχει με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων την ώρα, λίγα μέτρα έξω από το βενζινάδικο στην περιοχή της Νέας Κίου. Δυστυχώς, αυτό το αυτοκίνητο χτύπησε και σκότωσε μια 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, τραυματίζοντας παράλληλα τρεις άλλους ανθρώπους. Η ταχύτητα και η οδήγηση του οχήματος έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Η Πορεία του Αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τους κατοίκους, το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα συμμετείχε σε κόντρες το πρωί της μοιραίας ημέρας στην παραλιακή της Νέας Κίου. Η οδήγηση με ταχύτητα δεν ήταν ξεχωριστό φαινόμενο για τους δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι έχουν γίνει στόχος καταγγελιών στο παρελθόν για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες ταχύτητας στην περιοχή. Η στιγμή που το αυτοκίνητο συγκρούεται με το άλλο, στο οποίο βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, καταγράφεται σε σοκαριστικό βίντεο.

«Με 180 χλμ χτυπάει πλαγιομετωπικά τη Νάντια, τη διαλύει κυριολεκτικά και μετά χτυπάει ένα δεύτερο τζιπ», περιγράφουν.

Η άτυχη γυναίκα πήγαινε κανονικά στο ρεύμα της, χωρίς να τρέχει. Πίσω της, ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να τραυματίζεται. Ο ίδιος μιλάει για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν:

«Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60χλμ πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160, 170 κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

Όπως λέει και δείχνουν τα πλάνα, μετά τη σύγκρουση ο ίδιος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του. Περπατάει προς το αυτοκίνητο της συγχωριανής του και οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται: «Με το που έγινε το ατύχημα, πριν έρθουν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, κατέβηκα να δω αν ζούσε ή αν πέθανε η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα. Το σώμα της είχε μπει λογικά κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε το σώμα της στη θέση του οδηγού».

Ούτε εκείνος, ούτε η άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε είχαν περιθώρια αντίδρασης. Το αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα ήταν ουσιαστικά ακυβέρνητο με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει και το φρενάρισμα ήταν αδύνατον να αποτρέψει το δυστύχημα.

«Δεν θυμάμαι αν πάτησα φρένο. Πήγαινε με 170, 160 και έχασε τον έλεγχο. Του έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν έβαζε κόντρες, μόνος του ήταν», περιγράφει ο οδηγός.

Οι Επιπτώσεις της Σύγκρουσης

Η τραγωδία αυτή προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση σε σχέση με την οδήγηση μικρών και μεγάλων ταχυτήτων. Οι τοπικές αρχές αντιμετωπίζουν τώρα την πρόκληση της ασφάλειας στην περιοχή, με πολλούς κατοίκους να απαιτούν αυστηρότερες ποινές για την επικίνδυνη οδήγηση. Η οικογένεια της θύματος ζητά δικαιοσύνη και καλεί τις αρχές να λάβουν μέτρα πριν θρηνήσουμε και άλλες ζωές.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk