ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός φορτηγού παρέσυρε και σκότωσε 58χρονο στο λιμάνι 

Εισαγωγή στο Περιστατικό

Στη Θεσσαλονίκη, ένα λυπηρό περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι, αναφορικά με τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 58χρονου. Ο άνδρας ήταν υπήκοος Σερβίας και παρασύρθηκε από φορτηγό όχημα, οδηγώντας με επικαθήμενο. Ακόμα, η θετική του διάθεση στον χώρο εργασίας του δεν κατάφερε να τον προστατεύσει από την τραγωδία που συνέβη.

Πώς Εξελίχθηκαν τα Γεγονότα

Το ατύχημα συνέβη μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στην πύλη 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Ο 58χρονος, ο οποίος ήταν και ο ίδιος οδηγός φορτηγού, βρισκόταν πεζός κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το φορτηγό όχημα που χειριζόταν ο 34χρονος οδηγός, έκανε όπισθεν και παρέσυρε τον πεζό.

Πρώτες Βοήθειες και Αντίκτυπος

Η άμεση αντίδραση διασωστών του ΕΚΑΒ προήλθε γρήγορα στο σημείο και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 58χρονο. Δυστυχώς, οι προσπάθειες δεν απέφεραν θετικά αποτελέσματα, και η ζωή του άντρα χάθηκε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια στους χώρους εργασίας στο λιμάνι.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk