ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Δάφνη: Τα τελευταία λόγια της 17χρονης πριν πέσει στο κενό από την ταράτσα

Μια τραγωδία συνέβη στη γειτονιά της Δάφνης, όταν μια 17χρονη κοπέλα έκανε μια απότομη πτώση από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου ζούσε με την οικογένειά της. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3) στην οδό Αλεξάνδρειας. Η νεαρή μαθήτρια φέρεται να είχε ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού της, όπου καθόταν συχνά με τον αδερφό της. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η πτώση στο κενό είχε τραγικές συνέπειες και η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, η 17χρονη φέρεται να ήταν αναστατωμένη και προβληματισμένη. Είχε εξομολογηθεί στον αδερφό της ότι θα ανέβαινε στην ταράτσα για να χαλαρώσει, αφού ήταν φορτισμένη και ψυχολογικά άσχημα.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη φέρεται να είπε στον αδελφό της «ανεβαίνω λίγο στο σημείο που καθόμαστε για να χαλαρώσω» γιατί φέρεται να ήταν «φορτισμένη».

Τότε φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα, να κλείδωσε την πόρτα και να κατέληξε στο κενό.

Η είδηση αυτή έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινότητα της Δάφνης και να υπενθυμίσει τη σημασία της ψυχικής υγείας και της προσοχής που πρέπει να δίνουμε στα σημάδια αναστάτωσης και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέοι. Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και προσοχή σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, ενώ η τοπική κοινότητα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της νεαρής κοπέλας που έχασε τη ζωή της.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk