ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: 67χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα – Είχε χάσει τα δύο παιδιά της σε τροχαίο

Η Τραγική Είδηση

Στην Πάτρα, η 67χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον μόλο, συγκλόνισε την κοινότητα. Η άτυχη αυτή γυναίκα είχε την καταγωγή της από την Αργολίδα και είχε μεταβεί στην πόλη για να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο. Η τραγωδία κλιμακώθηκε όταν πολίτες εντόπισαν το σώμα της να επιπλέει στη θάλασσα. Την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της, προκαλώντας σοκ και θλίψη στους παρευρισκόμενους.

Η Ιστορία της Χαροκαμένης Μάνας

Αυτή η γυναίκα δεν ήταν μόνο μια βυθισμένη ψυχή, αλλά και μια μάνα που είχε υποστεί ανυπολόγιστη απώλεια. Πριν από λίγα χρόνια, είχε βιώσει τον θάνατο δύο παιδιών της σε τροχαίο ατύχημα. Αυτή η τρομερή εμπειρία την είχε σημαδέψει, και το μεγάλο φορτίο της θλίψης ήταν προφανές σε όλους όσοι την γνώριζαν. Η κοινωνία της Πάτρας, καθώς και οι φίλοι και οι συγγενείς, αναρωτιούνται πώς μπορούσε μια μητέρα να ξεπεράσει έναν τέτοιο βαρύ πόνο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στον µόλο χωρίς να δει κανείς τις κινήσεις της, τι ώρα έπεσε στη θάλασσα, από ποιο σηµείο και υπό ποιες συνθήκες, στοιχεία που διερευνά σε βάθος το κλιµάκιο της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιµεναρχείου Πατρών. 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk