ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Ιωάννινα: 39χρονη αυτοκτόνησε κοντά στις φοιτητικές εστίες – Είχε αφήσει σημείωμα

Το Ανατριχιαστικό Περιστατικό

Ένα τραγικό περιστατικό αυτοχειρίας συνέβη χθες Παρασκευή (19/07) στα Ιωάννινα. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ένας περαστικός που κινείτο σε αλσύλλιο απέναντι από τις φοιτητικές εστίες στην Δόμπολη, ήρθε αντιμέτωπος με ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Όπως αναφέρει το epirustvnews.gr, ο περαστικός βρήκε μία γυναίκα απαγχονισμένη από δέντρο.

Η Άμεση Ανταπόκριση των Αρχών

Στο σημείο άμεσα έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο η 39χρονη ημεδαπή κάτοικος Ιωαννίνων είχε ήδη «φύγει» από την ζωή. Το τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το Σημείωμα που Άφησε

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είχε αφήσει σημείωμα. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και το τραγικό συμβάν παραπέμπει ξεκάθαρα σε αυτοχειρία. Η σορός της νεαρής γυναίκας μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΙ για να ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.

Κοινωνικές Προεκτάσεις

Το τραγικό αυτό συμβάν αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη για στήριξη και παροχή βοήθειας σε άτομα που βρίσκονται σε ψυχολογική κρίση. Η κοινωνία οφείλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να προσφέρει βοήθεια σε όσους το χρειάζονται, ώστε να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk