ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία σε Γήπεδο της Φθιώτιδας: Φίλαθλος κατέρρευσε έπειτα από καρδιακό επεισόδιο και πέθανε

Σοβαρό Συμβάν Κατά τη Διάρκεια Αγώνα

Μια τραγική στιγμή στιγμάτισε τη χθεσινή αναμέτρηση ποδοσφαίρου μεταξύ Αταλάντης και Στυλίδας στη Φθιώτιδα. Στην 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ, ο Δημήτρης Καρατράντος, 65 ετών και ενεργό μέλος της διοίκησης της ομάδας, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους άφωνους.

Άμεσες Αντιδράσεις και Πρώτες Βοήθειες

Μόλις εντοπίστηκε το δυσάρεστο συμβάν, ο γιατρός του αγώνα παρενέβη άμεσα με καρδιοαναπνευστικές αναζωογονήσεις, γνωστές και ως ΚΑΡΠΑ. Επιπλέον, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αταλάντης έφτασε γρήγορα στο γήπεδο. Οι διασώστες κατάφεραν αρχικά να τον σταθεροποιήσουν, προσφέροντας ελπίδα σε όλους τους παριστάμενους.

Η Τελική Έκβαση και Αντίκτυπος στην Κοινότητα

Δυστυχώς, η κατάσταση του Δημήτρη Καρατράντου επιδεινώθηκε, παρά τις επίμονες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στο ΚΥ Αταλάντης. Ο σοκαρισμένος κόσμος στον αγώνα αντήχησε με θλίψη όταν η είδηση της απώλειας του Διακεκριμένου φίλαθλου και παράγοντα της ομάδας διαδόθηκε. Αυτή η τραγωδία θλίβει όχι μόνο τους φίλους και συγγενείς του, αλλά και την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα της Φθιώτιδας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk