ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με Τροχαίο στη Μεσσηνία: «Σκοτώθηκε το 12χρονο κορίτσι μας»

Ασύλληπτη Τραγωδία στη Μεσσηνία

Το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία που κόστισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Οι συγγενείς των θυμάτων είναι απαρηγόρητοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα 12χρονο κορίτσι που επέστρεφε από την ορκομωσία του αδερφού της.

Η τραγωδία συνέβη όταν μία νταλίκα έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, επί της ε.ο. Πύργου – Μεθώνης. Συνολικά, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους: Δύο παιδιά (12 μηνών και 12 ετών) και οι μπαμπάδες τους, ηλικίας 44 και 38 ετών…

Οι Απαρηγόρητοι Συγγενείς

Ο 19χρονος φαντάρος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Στο δυστύχημα έχασε την αδερφή του αλλά και τον πατέρα του, έναν 44χρονο στρατιωτικό που υπηρετούσε στη Ρόδο. Η μητέρα του είναι με σπασμένα χέρια και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Τρίπολης, αγνοώντας τι έχει συμβεί. Το αγόρι είναι διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Συγκλονιστικές Περιγραφές

Συγγενείς των θυμάτων περιγράφουν στο newsit.gr τις τελευταίες στιγμές πριν το δυστύχημα. «Χθες ορκίστηκε το παιδί του. Πήγανε στην ορκωμοσία και γυρίζανε στο χωριό. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η μητέρα του, η 12χρονη κόρη του και ο 19χρονος γιος του που ορκίστηκε», αναφέρει συγγενής. Ο νεκρός πατέρας βρίσκεται στο νεκροτομείο στην Πάτρα, ενώ το 12χρονο κορίτσι σκοτώθηκε ακαριαία.

Μια Χώρα σε Πένθος

Το τροχαίο στη Μεσσηνία έχει αφήσει πίσω του μια ανείπωτη θλίψη. Οι συγγενείς προσπαθούν να βρουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν την τραγική απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Η χώρα πενθεί μαζί τους, αναλογιζόμενη την αναπάντεχη αυτή τραγωδία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk