ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό Τροχαίο στα Χανιά: Σκοτώθηκε Ο 22χρονος Μουσικός Σήφης Γιανναράκης

Θλίψη στα Χανιά για τον θάνατο του Σήφη Γιανναράκη

Θλίψη και σοκ προκάλεσε στα Χανιά η είδηση του θανάτου του 22χρονου μουσικού Σήφη Γιανναράκη, ο οποίος απανθρακώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο νεαρός τραγουδιστής και οργανοπαίκτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Κρήτη, και κανείς από το περιβάλλον του δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα και άδικα.

Λεπτομέρειες του Τροχαίου

Σύμφωνα με το Creta24, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 στον Βάμο Αποκορώνου. Το όχημα του άτυχου Σήφη ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στον κορμό ενός ευκάλυπτου που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το όχημα εκτινάχθηκε στη συνέχεια στο αντίθετο ρεύμα, γκρέμισε τοιχίο και κατέληξε σε χωράφι, όπου «λαμπάδιασε».

Ανείπωτη Τραγωδία

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο φλεγόμενο όχημα. Η τραγική αυτή είδηση σκόρπισε θλίψη σε φίλους, οικογένεια και όλους όσους γνώριζαν τον Σήφη Γιανναράκη, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στη μουσική κοινότητα της Κρήτης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk