ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικός θάνατος 50χρονου κατά τη διάρκεια αγώνων κέντο στην Πορταριά

Σοκαριστική στιγμή στον αγώνα κέντο

Στον αθλητικό χώρο της Πορταριάς, συνέβη ένα τραγικό γεγονός, όταν ένας 50χρονος άνδρας έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αγώνων κέντο. Οι θεατές παρακολούθησαν με αγωνία, καθώς ο άνθρωπος αυτός αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

Η αντίδραση των θεατών

Μόλις συνειδητοποίησαν την κατάσταση, ορισμένοι θεατές έσπευσαν κοντά του για βοήθεια. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο άλλαξε δραστικά και ακολούθησε πανικός, καθώς όλοι προσπαθούσαν να κατανοήσουν τι συνέβαινε. Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να προσφέρει βοήθεια στον άνδρα.

Δυσάρεστη κατάληξη

Στο σημείο έφτασε μια μηχανή του ΕΚΑΒ με γιατρό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος 50χρονος ήταν νεκρός. Ακολούθως, η σορός του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε επισήμως ο θάνατός του. Το γεγονός αυτό στεναχωρεί την τοπική κοινότητα και αναδεικνύει την ανάγκη για καλύτερη παρακολούθηση της υγείας σε αθλητικές εκδηλώσεις.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk