ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: “Περίεργη” διάρρηξη στο εξοχικό του του Χρήστου Γιαλιά

Σήμερα (17/2), άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική κατοικία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στην Ελάτη Τρικάλων. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και ένα κλιμάκιο αστυνομικών έχει μεταβεί στο σημείο για την έρευνα του περιστατικού.

Παράλληλα, παραμένει ανεξιχνίαστη η δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά, η οποία συνέβη λίγα μέτρα από το σπίτι του στη Μάνδρα. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπευθύνων και την αποκάλυψη των ακριβών συνθηκών του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής είδαν ίχνη παραβίασης και αμέσως ειδοποίησαν συγγενικά πρόσωπα του επιχειρηματία.

Οι συγγενείς του 59χρονου έσπευσαν στο ορεινό θέρετρο και επιβεβαίωσαν ότι στο εξοχικό υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ γρήγορα διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το σπίτι το λάπτοπ του επιχειρηματία.

Η διάρρηξη στην εξοχική κατοικία του Χρήστου Γιαλιά αναστάτωσε την τοπική κοινότητα και προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. Ο επιχειρηματίας ήταν γνωστός για τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και την αποκάλυψη των ακριβών συνθηκών της διάρρηξης.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το περιστατικό. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και αναμένεται να παράσχουν περαιτέρω ενημέρωση καθώς η έρευνα προχωρά.