ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Θρήνος για τον 26χρονο Γιώργο που πέθανε στην ταβέρνα όπου δούλευε

Αιφνίδια Κατάρρευση

Την περασμένη Πέμπτη βράδυ, ο 26χρονος Γιώργος κατέρρευσε ξαφνικά στην ταβέρνα όπου εργαζόταν ως ψήστης στα Τρίκαλα. Ο Γιώργος ήταν γνωστός για τον εργατικό του χαρακτήρα και τη δέσμευσή του προς την οικογένειά του. Τις ακριβείς συνθήκες της κατάρρευσής του εξετάζουν ακόμη οι αρχές.

Αγαπητός στην Κοινότητα

Ο Γιώργος κατοικούσε στο χωριό Βαλτινό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Οι κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο για έναν άξιο, εργατικό και κοινωνικό νέο που είχε ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένειά του. Μάλιστα, πρόσφατα έγινε πατέρας μιας μικρής κορούλας.

Συγκινητική Κηδεία

Η κηδεία του Γιώργου τελέστηκε το Σάββατο το πρωί στις 11:00 στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στο Βαλτινό Τρικάλων. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να του πουν το τελευταίο αντίο. Οι φίλοι και οι συμπαίκτες του από την ποδοσφαιρική ομάδα Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου εξέφρασαν τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συλλυπητήρια Μηνύματα

Ο χαμός του Γιώργου άφησε πίσω του μια βαθιά θλίψη στην τοπική κοινότητα των Τρικάλων. Οι φίλοι, οι συγγενείς και οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγάπη και τη συγκίνησή τους με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα, προσπαθώντας να στηρίξουν την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η μνήμη του θα ζει για πάντα στις καρδιές εκείνων που τον αγαπούσαν.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk