LIFESTYLE

Το συγκινητικό μήνυμα του Kiefer Sutherland για τον θάνατο του πατέρα του, Donald Sutherland: “Αγαπούσε αυτό που έκανε και έκανε αυτό που αγαπούσε”

Η είδηση του θανάτου

Ο εμβληματικός ηθοποιός Donald Sutherland έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου σε ηλικία 88 ετών. Ο θρυλικός ηθοποιός πέρασε σε άλλη ζωή ύστερα από μακρά μάχη με μία σοβαρή ασθένεια, όπως επιβεβαιώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η είδηση του θανάτου του συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο της τέχνης και του κινηματογράφου.

Το μήνυμα του Kiefer Sutherland

Την ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα του έκανε ο γιος του, Kiefer Sutherland, ο οποίος μοιράστηκε το πρώτο του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την απώλεια. Στην ανάρτησή του, ο Kiefer δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και την αγάπη που ένιωθε για τον πατέρα του, τονίζοντας την τεράστια επιρροή που είχε στη ζωή και την καριέρα του.

“Με βαριά καρδιά, σας ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, Donald Sutherland, έφυγε από τη ζωή. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου. Ποτέ δεν πτοήθηκε από έναν ρόλο, καλό, κακό ή άσχημο. Αγαπούσε αυτό που έκανε και έκανε αυτό που αγαπούσε, και κανείς δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο από αυτό. Έζησε καλά τη ζωή του”, έγραψε ο Kiefer Sutherland στο X (πρώην Twitter).

Η παρακαταθήκη του Donald Sutherland

Ο Donald Sutherland αφήνει πίσω του μία πλούσια κληρονομιά στον κόσμο του κινηματογράφου με αμέτρητες ταινίες και ερμηνείες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των θεατών. Η καριέρα του διήρκησε δεκαετίες, καθιστώντας τον έναν από τους πιο αναγνωρισμένους και αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του. Η παρακαταθήκη του είναι γεμάτη από εμβληματικούς ρόλους και αξιοσημείωτες συνεργασίες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk