ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Η Μυστική Ιστορία Πίσω από την Απώλεια της 8χρονης Ναρίν – Έρευνα και για άλλους θανάτους παιδιών στο χωριό

Η Τραγική Εξέλιξη της Ναρίν Γκιουράν

Η ιστορία της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν συγκλονίζει την Τουρκία, καθώς οι συνθήκες θανάτου της δημιουργούν ερωτήματα. Η μικρή βρέθηκε νεκρή και η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε υγρό που προερχόταν από το στόμα της κατά τον στραγγαλισμό. Το γεγονός αυτό ενέτεινε τις υποψίες γύρω από τα μέλη της οικογένειας, οι οποίοι φαίνεται ότι προσπάθησαν να εμποδίσουν τις έρευνες.

Κατηγορίες για Ανθρωποκτονία

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς οι εισαγγελείς στο Ντιγιάρμπακιρ κατηγόρησαν τη μητέρα της Ναρίν, Γιουξέλ Γκιουράν, και τον αδερφό της, Ενές Γκιουράν, για “συμμετοχή στο έγκλημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση”. Οι υποψίες εντείνονται, με τις αρχές να προχωρούν σε κατηγορίες για έξι άτομα, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται θείοι και ξαδέλφια της.

Συνδέσεις με Παρελθόντα Εγκλήματα

Η περίπτωση της Ναρίν δεν είναι η μοναδική στην περιοχή του Ταβσάντεπε. Υπάρχουν αναφορές για άλλους ύποπτους θανάτους παιδιών που συνέβησαν στο παρελθόν, όπως και της ίδιας της μεγαλύτερης αδελφής της πριν από πέντε χρόνια. Αυτή η μυστική ιστορία, γεμάτη θλίψη και θολά στοιχεία, ενδέχεται να αποκαλύψει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί την κοινότητα. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την ελπίδα να φωτίσουν τις σκοτεινές πτυχές αυτής της υπόθεσης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk